Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Bananbradepandekage med Chokolade
Bananbradepandekage med Chokolade opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave bananbradepandekage med chokolade:
- 260 g margarine
- 360 g sukker
- 6 æg
- 360 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 2 tsk natron
- 2 tsk vanillesukker
- 2 tsk kanel
- 150 g mørk chokolade
- 4 modne bananer
- Glasur:
- Flormelis
- Kakao
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Bananbradepandekage med Chokolade:
Margarine og sukker røres godt, til det er let og luftigt. Rør æggene i - et ad gangen, og rør godt mellem hvert æg.
Bland mel, bagepulver, natron, vanillesukker og kanel sammen i en skål, og sigt det ned i dejen lidt efter lidt.
Mos bananerne og hak chokoladen, og kom det i dejen. Rør rundt.
Hæld dejen i en bradepande (ca. 23x33cm) foret med bagepapir og bag kagen på en rist midt i en 200°C varm ovn i 40-45 minutter.
Lad kagen køle af, og pynt så med kakaoglasur inden den skal spises.
![Bananbradepandekage med Chokolade opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.