Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Sirupskage


Print opskriften på Sirupskage Print opskrift

Del på Facebook

Sirupskage opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave sirupskage:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Sirupskage:

Sirup, farin og fedtstof smeltes sammen i en gryde.

Når massen er afkølet røres æggene i.

Derefter tilsættes melet - hvoraf det sidste er blandet med natron og krydderier - skiftevis med kærnemælk og fløde (som gerne må være sur).

Dejen røres hurtigt sammen og fyldes i en velsmurt bradepande.

Bages på nederste rille i ovnen ved 150-170°C i ca. 1 time.

Når kagen er afkølet, smøres den med glasur.

Flæk kagen og læg den sammen med en god abrikosmarmelade.

Sirupskage opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Sirupskage Print opskrift

Andre spændende opskrifter i bradepandekager kategorien

Tykmælkskage (kanelkage) Squashkage Hindbærkage med Kokosmarengs Kanel-Chokoladekage Svampet Hindbærkage med Kokostopping Den Du Ved Nok - Kage