Opskrifter » Bagværk » Kager » Bløde Luftige Kanelsnegle


Print opskriften på Bløde Luftige Kanelsnegle Print opskrift

Del på Facebook

Bløde Luftige Kanelsnegle opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave bløde luftige kanelsnegle:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Bløde Luftige Kanelsnegle:

Rør gæren ud i mælken. Tilsæt sukker, salt, æg og olie.

Tilsæt melet lidt ad gangen, og rør til dejen er blød og smidig (ca. 5 minutter). Lad dejen hæve 20 minutter.

Rør ingredienserne til fyldet sammen.

Rul dejen ud til et rektangel, og smør sukkermassen på. Rul sammen på den lange led, og skær ca. 13 tykke skiver.

Læg enkeltvis skiverne i bageringe eller læg dem tæt sammen i en form/bageplade.

Bag sneglene ved 180°C varmluft i 16-17 minutter.

Pynt med glasur, når kagerne er afkølet.

Bløde Luftige Kanelsnegle opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Bløde Luftige Kanelsnegle Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Rabarber Crumble med Mandler Kanelsnegle Whoopie Pies med Banan & Nødder Bananroulade (marengs) Mosters Triple Heart Attack P-tærte Kage med Chokoladeovertræk