Opskrifter » Bagværk » Kager » Nøddemarengs (til roulade)
Nøddemarengs (til roulade) opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave nøddemarengs (til roulade):
- 6 æggehvider
- 150 g flormelis
- 2 dl finthakkede hasselnøddekerner
- 50 g majsstivelse
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Nøddemarengs (til roulade):
Pisk æggehviderne til skum og pisk derefter flormelisen i, lidt ad gangen.
Bland ca. halvdelen af de hakkede nødder med majsstivelsen.
Vend det i marengsmassen.
Dæk en bageplade med bagepapir og bred marengsmassen ud herpå til en stor flade. Drys resten af nødderne på.
Sæt bunden i ovnen ved 175°C og bag den i 20-25 minutter til overfladen er svagt gylden.
Vend bunden ud på et stykke bagepapir, og læg et fugtigt viskestykke over, og lad bunden køle i ca. 5 minutter.
Put det fyld i rouladen du ønsker, eks. fløde, creme fraiche og jordbærstykker.
![Nøddemarengs (til roulade) opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.