Opskrifter » Bagværk » Kager » Brownie med Chokoladecreme


Print opskriften på Brownie med Chokoladecreme Print opskrift

Del på Facebook

Brownie med Chokoladecreme opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave brownie med chokoladecreme:



Opskrift indsendt af


Brownie med Chokoladecreme opskrift

SÃ¥dan laver du Brownie med Chokoladecreme:

Giver ca. 12 stykker

Forvarm ovnen til 170°C (ikke varmluft).

Pisk æg og sukker let og luftigt i en stor skål.

Tilsæt mel og kakaopulver, og pisk, til alle ingredienserne er godt blandet. Hæld det smeltede smør i, og rør det sammen. Fordel valnødder og chokolade jævnt i dejen ved håndkraft.

Øs dejen i en bageform på ca. 30x25cm beklædt med bagepapir, og bag kagen i 30-35 minutter, eller til toppen er fast, men kagen stadig er blød i midten. Lad kagen afkøle helt.

Rør flormelis, smør og kakao sammen ved middel hastighed, til det er godt blandet og sammenhængende. Tilsæt flødeosten ad én gang, og kør, til den er helt indarbejdet. Skru op til middelhøj hastighed. Fortsæt med at røre, til glasuren er let og luftig, mindst 5 minutter. Rør dog ikke for længe, da den hurtigt kan begynde at løbe.

Smør glasuren oven på brownien, når den er helt kold.

Print opskriften på Brownie med Chokoladecreme Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Hindbærsnitter Nøddetrekanter P-tærte Kage med Chokoladeovertræk Brownie med Karamel Kakaosnitter Ninas Frugtkage