Opskrifter » Desserter » Is » Chokoparfait med Daim
Chokoparfait med Daim opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokoparfait med daim:
- 4 pasteuriserede æggeblommer
- 120 g flormelis
- 100 g mørk chokolade
- 4 pasteuriserede æggehvider
- 4 dl piskefløde
- 1 dobbelt Daim
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Chokoparfait med Daim:
Pisk æggeblommerne med halvdelen af flormelisen og smelt chokoladen over vandbad.
Pisk hviderne stive med resten af flormelisen og pisk fløden til skum. Rør chokoladen i æggesnapsen og vend hvider og flødeskum i.
Kom parfaiten i portionsskåle og stil dem i fryseren sammen med Daimen i mindst 3 timer.
Knus den frosne Daim i en minihakker eller kom den i en plastpose og knus den med en kødhammer og servér parfaiten drysset med knust Daim.
![Chokoparfait med Daim opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.