Opskrifter » Desserter » Is » Hindbærparfait II
Hindbærparfait II opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave hindbærparfait ii:
- 3 pasteuriserede æggeblommer
- 125 g sukker
- 3 dl piskefløde
- 400 g dybfrosne hindbær
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Hindbærparfait II:
Pisk æggeblommer og sukker, til det er hvidt og skummende.
Pisk fløden til skum.
Mos hindbærrene godt, evt. i en blender. Gem nogle bær til pynt.
Bland alle ingredienser forsigtigt sammen og hæld det i en isform eller skål. Læg låg eller staniol over.
Sæt isen i fryser, mindst 5 timer.
Inden parfaiten serveres, løsnes isen fra formen og anrettes på et fad. Der pyntes med de hele bær.
Tip! Desserten bliver ekstra lækker, hvis en æggehvide piskes og vendes i isen, inden den fryses.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.