Opskrifter » Desserter » Is » Hjemmelavet Daimis
Hjemmelavet Daimis opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave hjemmelavet daimis:
- Bund:
- 3 æggehvider
- 150 g sukker
- 150 g mandler
- Is:
- 3 pasteuriserede æggeblommer
- 3 spsk sukker
- 3 dl piskefløde
- 4 Daim
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Hjemmelavet Daimis:
Pisk æggehviderne næsten stive, og vend sukkeret i. Pisk det til en stiv marengs, og vend så de finthakkede mandler i.
Hæld marengsen i en smurt meldrysset springform, og bag den i ca. 30 minutter ved 175°C (alm. ovn). Afkøl bunden helt inden isen kommes på.
Pisk æggeblommer og sukker let og luftigt.
Pisk fløden til skum, og vend den i æggemassen sammen med grofthakket Daim.
Fordel ismassen oven på bunden, og dæk den til. Sæt isen i fryseren i mindst 4 timer.
Tag isen op ca. 20 minutter førservering.
![Hjemmelavet Daimis opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.