Opskrifter » Desserter » Is » Lynhurtig Is med Salt-Karamel
Lynhurtig Is med Salt-Karamel opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave lynhurtig is med salt-karamel:
- 1 dåse kondenseret mælk
- 3 dl piskefløde
- 1/4 tsk salt
- 1 nip havsalt
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Lynhurtig Is med Salt-Karamel:
Kog dåsen med kondenseret mælk i ca. 3 timer. Vandet skal boble let hele tiden, og dåsen skal være dækket helt med vand under hele tiden.
Lad karamellen køle helt af inden den tages ud af dåsen, og hældes i en skål.
Vend karamellen med fløde og salt. Pisk til blandingen bliver tyk, og piskeriset kan trække streger.
Kør isen på en ismaskine eller hæld den i en plastikbøtte og sæt den i fryseren til dagen efter.
Drys lidt havsaltflager over ved servering.
![Lynhurtig Is med Salt-Karamel opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.