Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Fiskefad med Spinat


Print opskriften på Fiskefad med Spinat Print opskrift

Del på Facebook

Fiskefad med Spinat opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave fiskefad med spinat:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Fiskefad med Spinat:

Fordel spinaten i bunden af et smurt, ildfast fad og drys med salt og peber. Hvis du bruger frossen spinat skal den først tøes op, og væden skal presses af. Hvis du bruger frisk spinat, skal du beregne 800-1000 g, og den bør blancheres først.

Skær fisken i portionsstykker, og placer disse ovenpå spinaten. Drys igen med salt og peber. Skær tomaterne i skiver, læg dem ovenpå fisken, drys med oregano og hæld mornaysaucen over. Drys evt. lidt rasp på toppen.

Retten bages midt i ovnen ved 200°C i ca. 40 minutter.

Servér fiskefadet med kartofler eller pasta samt en grøn salat.

Fiskefad med Spinat opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Fiskefad med Spinat Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Lakselasagne Hannes Sejret Tunfrikadeller Rød Karryret med Rejer & Mango Fiskefrikadeller Stegt Ål