Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Stegt Ål


Print opskriften p Stegt Ål Print opskrift

Del på Facebook

Stegt Ål opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave stegt Ål:



Opskrift indsendt af


Stegt Ål opskrift

Sådan laver du Stegt Ål:

Rens, skyl, salt og tør ålene

Saltning: Fordel salt på fisken og lad dem trække ca. ½ time, fileter i 5-10 minutter. Beregn 1 tsk salt per kg fisk. Skyl saltet af og dup fisken tør.

Skær dem i ca. 8 cm lange stykker. Vend dem i krydret mel.

Brun ålestykkerne i smørret på alle sider ved kraftig varme. Dæmp varmen.

Steg ålene fra 15 til 20 minutter i alt, afhængig af tykkelsen.

Ål skal stege længe og ved svag varme. Vend dem ofte.

Print opskriften p Stegt Ål Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Roulade med Tunfyld Fiskefrikadeller Hannes Sejret Rød Karryret med Rejer & Mango Spaghetti med Tigerrejer Varm Lakseret med Mornay Sauce