Madkampen.dk » Ingredienser » Mornaysauce

Opskrifter på mad med Mornaysauce

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor mornaysauce indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Nem Pastaret med Kylling & Bacon

    Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skær kyllingefileterne i tern, og steg dem let på en pande sammen med krydderierne. Rist baconen, til den er næsten helt sprød. Bland den kogte pasta med kylling og bacon i et ildfast f...


  2. Kyllingefrikadeller med Flødeblomkål

    Skær blomkål og gulerødder i skiver og læg dem i et ildfast fad. Hæld mornaysauce over. Sæt fadet i ovnen ved 200°C i ca. 45 minutter. Til frikadellerne blendes alle grøntsagerne og blandes med kødet. Rør æggehvider og havr...


  3. Mørbrad i Mornaysauce

    Skær mørbraden i skiver, og brun dem på panden i smør og olie. Læg dem i et ildfast fad. Hak løget og svits det på panden. Hæld tomater, mornaysauce, hvidløg og basilikum i, og lad det koge op. Tilsæt cocktailpølserne ti...


  4. Kalkungryde med Mornaysauce

    4 personer. Skær squashen i tern, broccolien i små buketter og forårsløgene i skiver. Lad olien blive varm i en pande, og brun kødet (skåret i tern) i ca. 2 minutter. Tilsæt sauce, mælk og krydderier og bring det i kog. Ve...


  5. Cremet Pasta med Kylling & Broccoli

    mornaysauce

    Steg kyllingen på en pande. Krydr med de krydderier du ønsker. Bland pastaen med sovsen (istedet for mornaysauce kan man bruge bechamelsauce) og osten. Rør det sammen til osten smelter, og det bliver lækkert cremet. Smag til med salt...



  6. Livret (med kyllingefilet)

    mornaysauce

    Kog pastaen al dente i rigeligt letsaltet vand. Steg baconternene på en pande, og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Steg derefter kyllingefileterne på den samme pande. Tilsæt barbecuekrydderi, lidt salt og peber inden kødet...



  7. Italienske Flødekartofler

    mornaysauce

    Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Steg baconternene sprøde i en gryde eller på en pande. Lad løgene svitse med et par minutter, til de har fået lidt farve. Tilsæt hvidløg og paprika og lad det svitse med lidt. Der...



  8. Champignonlasagne

    Rens og skær champignonerne i kvarte. Hak løgene fint. Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bliver brunt. Svits champignon og løg i ca. 3 minutter. Præs væden fra spinaten, og vend den i champignonblanding...


  9. Pasta med Broccoli-Ostesauce

    Læg baconskiverne i en kold pande. Sted dem først 2 minutter ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er sprøde. Lad baconen dryppe af på fedtsugende papir og bræk den så i små stykker. Kog imens pastaen efter anvis...


  10. Svinemørbrad med Sommergrøntsager i Fad

    Til 4 personer. Skræl de hvide asparges fra top mod bund, og knæk den nederste træede ende af. Skær asparges og forårsløg i små stykker, gulerødder i tern og kartofler i kvarte. Hæld grøntsagerne og kartoflerne i et smurt...


  11. Fisk med Porrer & Mornaysauce

    Til 4 personer. Steg baconskiverne sprøde. Lad dem køle af. Skær porrer i skiver og kog dem i 10 minutter. Læg dem nederst i et ovnfast fad. Riv gulerødderne, og læg dem ovenpå porrerne sammen med ærterne. Læg torsken (...


  12. Lakselasagne

    mornaysauce

    Tø spinaten op og tryk den fri for væde. Start med et tyndt lag sauce i bunden. Herpå lægges spinat, laks og så plader. Gentag til der ikke er mere. Slut af med et lag sauce. Drys lasagnen med rasp og bag den ved 180°C i 25-30 m...



  13. Vegetarlasagne

    Rengør og snit alle grøntsagerne. Steg grøntsagerne bløde i lidt fedtstof på panden. Tilsæt de hakkede tomater og pastasaucen. Lad det simre et kvarters tid. Læg lasagnen sammen i et ovnfast fad. Først et lag grøntsager, s...


  14. Flødekartofler

    mornaysauce

    Skræl kartoflerne, og skær/riv dem i skiver. Fordel kartoflerne i fadet, og krydr med salt og peber. Skær løgene i tynde strimler, og bland dem i. Bland fløde, mornaysauce og sødmælk i en skål, og hæld det over kartoflerne...



  15. Lasagne Bolognese

    mornaysauce

    Svits bacon og oksekød i en gryde, til det er brunt. Tilsæt løg, knust hvidløg, revet gulerod, chilipeber og svits endnu nogle minutter. Kom ketchup, hakkede tomater, mælk og bouillon ved og kog 15 minutter. Tilsæt krydderie...



  16. Fiskefad med Spinat

    Fordel spinaten i bunden af et smurt, ildfast fad og drys med salt og peber. Hvis du bruger frossen spinat skal den først tøes op, og væden skal presses af. Hvis du bruger frisk spinat, skal du beregne 800-1000 g, og den bør blancheres ...


  17. Gratin

    Dej: Rør mornaysauce, mel, salt og peber sammen i en tykbundet gryde. Bring blandingen i kog ved kraftig varme og under piskning. Kog blandingen godt sammen ved jævn varme, stadig under piskning (ca. 2 minutter). Dejen skal være tyk og g...


  18. Emmas Hjemmelavede Lasagne

    Oksekødet svitses, og når det er brunet af kommes løg og hvidløg i gryden og svitses med. De revne gulerødder og peberfrugten, der skal skæres i tern, kommes derefter i gryden og svitses med. Krydr med salt og peber efter behov. B...