Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Rød Karryret med Rejer & Mango


Print opskriften på Rød Karryret med Rejer & Mango Print opskrift

Del på Facebook

Rød Karryret med Rejer & Mango opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave rød karryret med rejer & mango:



Opskrift indsendt af


Rød Karryret med Rejer & Mango opskrift

Sådan laver du Rød Karryret med Rejer & Mango:

Varm olien op i en tykbundet gryde, sautér forårsløgene i 1 minut, og tilsæt karrypasta.

Pisk hønsefond og fiskesauce i og bring i kog.

Skær squash og kartofler i tern, kom dem ved, og lad det simre med låget på skrå i 15 minutter, eller til grøntsagerne er møre.

Skyl de frosne rejer under rindende vand for at fjerne overskydende is. Ryst vandet fra, og rør rejerne sammen med de øvrige ingredienser på panden. Bring saucen i kog igen.

Skru ned for varmen, og tilsæt kokosmælk, limesaft og mangoterninger og varm igennem uden at koge i ca. 2 minutter, indtil kokosmælken er varm og rejerne færdige.

Server med ris eller nudler og drys med hakket koriander.

Print opskriften på Rød Karryret med Rejer & Mango Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Fiskefrikadeller Tunfrikadeller med Kartoffelmos Honningmarineret Laks Indbagt Laks med Spinat & Gulerodschips Hannes Sejret Roulade med Tunfyld