Opskrifter » Hovedretter » Kalvekød » Wienerschnitzel


Print opskriften på Wienerschnitzel Print opskrift

Del på Facebook

Wienerschnitzel opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave wienerschnitzel:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Wienerschnitzel:

Pisk æggene let sammen.

Bland rasp med salt og peber på et stykke smørrebrødspapir.

Vend kødet i æg, derefter i rasp. Ryst papiret frem og tilbage og sørg for, at kødet er helt dækket med rasp.

Opvarm smørret på en pande. Læg schnitzlerne på. Steg dem ca. 3 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde udenpå og svagt rosa i midten.

Vend dem kun en gang.

Læg schnitzlerne på et varmt fad.

Skræl citronen og pil den hvide hinde af. Skær den i tynde skiver. Fjern kernerne. Anret schnitzlerne med 2 skiver citron på hvert stykke.

Wienerschnitzel opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Wienerschnitzel Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kalvekød kategorien

Helstegt Kalvemørbrad med Kartoffel-Sellerimos