Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling med Chili
Kylling med Chili opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling med chili:
- 2 spsk soya
- 1 tsk tomatpuré
- 1 spsk tomatsauce
- 1 tsk chilisauce
- 1 tsk malteddike
- 1 tsk sukker
- 1/4 tsk friskkværnet sort peber
- 450 g (skåret i strimler) kyllingebryst
- 2 spsk majsmel
- ½ tsk gurkemeje
- 1/4 tsk salt
- 4 spsk vegetabilsk olie
- 2 fed hakkede hvidløg
- 1 skiveskåret løg
- 1 grøn chili
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kylling med Chili:
Rør soya, tomatpuré, tomatsauce, chilisauce, eddike, sukker og sort peber sammen i en lille skål. Sæt den til side.
Kom kyllingestrimlerne i en stor skål sammen med majsmel, gurkemeje og salt, og bland godt.
Opvarm olien på en stor pande eller i en wok ved middel varme. Kom kyllingestrimlerne i, og steg i 5 minutter, eller til de skifter farve. Rør engang imellem. Tag kyllingestrimlerne op med en hulske, og sæt dem til side.
Kom hvidløg og løg i den olie, der er tilbage i panden, og steg under omrøring i 3 minutter.
Tilsæt den grønne chili, og steg i 1 minut. Kom kyllingestrimlerne tilbage i gryden, og steg yderligere 1 minut.
Rør den krydrede sauce i, og rør i 2 minutter, eller til kyllingestrimlerne er gennemstegte. Check ved st skære en enkelt strimmel over - saften skal være klar.
Serveres varme evt. pyntet med løgringe og skiver af chili.
![Kylling med Chili opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.