Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Chili-lime Marineret Kylling med Bønne-tomatsalsa


Print opskriften på Chili-lime Marineret Kylling med Bønne-tomatsalsa Print opskrift

Del på Facebook

Chili-lime Marineret Kylling med Bønne-tomatsalsa opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave chili-lime marineret kylling med bønne-tomatsalsa:



Opskrift indsendt af


Chili-lime Marineret Kylling med Bønne-tomatsalsa opskrift

Sådan laver du Chili-lime Marineret Kylling med Bønne-tomatsalsa:

Til 4 personer.

Krydr kyllingen med paprika, chili, limeskal, limesaft, honning og olie og lad det trække 10 minutter.

Hak rødløget og chilien fint og skær tomaterne samt agurken i små tern. Bland grøntsagerne med salsa, koriander og afdryppede bønner og smag salsaen til med salt og peber.

Smør 2 tortillas med tomatsalsa og drys med cheddar. Læg de sidste tortillas ovenpå som låg.

Grill dem et par minutter på hver side eller bag dem i ovnen ved 210°C i 6-8 minutter til de er sprøde og osten smeltet.

Grill eller steg kyllingen ca. 6 minutter på hver side og skær den i tykke skiver. Server med salsa og tortilla skåret i slices.

Print opskriften på Chili-lime Marineret Kylling med Bønne-tomatsalsa Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Kyllingefad med Gulerødder & Porrer Kylling i Paprikasauce Kylling med Smøreost & Pasta Livret (med kyllingefilet) Kyllingefilet på Kartoffelbund Sommerkylling