Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling med Hyldeblomst & Mandler
Kylling med Hyldeblomst & Mandler opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling med hyldeblomst & mandler:
- 50 g smuttede mandler
- 1/4 tsk groft salt
- 10 g smør
- 500 g kyllingeinderfilet
- 300 g frisk pasta
- 2 1/4 liter vand
- 2 1/4 tsk groft salt
- 10 g smør
- 2 (skåret i både) æbler
- 5 forårsløg
- 1 dl hønsebouillon
- ½ dl koncentreret hyldeblomstsaft
- 2½ tsk majsstivelse
- 1 tsk groft salt
- Friskkværnet peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
SÃ¥dan laver du Kylling med Hyldeblomst & Mandler:
Til 4 personer.
Rist mandlerne på en pande uden fedtstof i 3-5 minutter. Drys med lidt salt og stil dem til side.
Smelt smørret i en sauterpande og steg kyllingekødet i ca. 6 minutter. Tag kødet op.
Kog pastaen uden låg i ca. 2 minutter i kogende vand med salt. Hæld pastaen til afdrypning i et dørslag.
Smelt smør i en sauterpande. Svits æblebåde og forårsløg i ca. 2 minutter. Rør bouillon, hyldeblomstsaft og majsstivelse sammen og rør det i panden sammen med kød, salt og peber.
Lad retten koge ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 minutter. Smag til.
Ved servering kan der eventuelt pyntes med basilikum og mandler og evt. et lille skvæt æblecidereddike på toppen.
![Kylling med Hyldeblomst & Mandler opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.