Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Pad Thai med Kylling


Print opskriften p Pad Thai med Kylling Print opskrift

Del på Facebook

Pad Thai med Kylling opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave pad thai med kylling:Opskrift indsendt af


Pad Thai med Kylling opskrift

Sådan laver du Pad Thai med Kylling:

Skær kyllingebrysterne i tynde skiver. Krydr med lidt salt, og stil dem til side.

Put 2 spsk jordnøddeolie i en wok, og varm godt op. Når woken er varm, hældes kyllingen i, og sauteres til den er mør. Læg derefter kyllingen på en tallerken.

I en anden pande bringes vand i kog.

Skræl guleroden, og skær den i tændstiktynde stykker. Skær peberfrugten i tynde strimler, og hæld dette i woken med en lille smule mere olie, og guleroden. Sautér på højt blus et par minutter, til grøntsagerne stadig har lidt bid. Læg dem på en tallerken.

Hæld risnudlerne i det kogende vand, og kog dem i 4-5 minutter. Vær sikker på de kun er al dente, da de skal koges yderligere i woken senere.

Hæld nudlerne i et dørslag, og skyl dem med rigeligt koldt vand så de ikke klistrer sammen.

Hæld en smule mere olie i woken, og lav æggene til scambled eggs. De må gerne være lidt til den våde side. Læg dem på en tallerken, når de er færdige.

Snit forårsløgene og hak koriander.

Så skal saucen laves.

I en skål blandes hvidløg, ingefær, soyasauce, chilisauce, hoisin sauce, fiskesauce, brun farin og risvineddike. Pisk det godt sammen, og stil til side.

Hæld lidt mere olie i woken, og hæld nudlerne over i. Rør godt rundt. Put nu alle de færdige ingredienser i woken, og vend det hele forsigtigt rundt.

Herefter hældes saucen i, og der vendes igen.

Tilsæt forårsløg, koriander og bønnespirer - gem lidt til pynt. Vend det hele godt rundt, og læg det på en stor tallerken eller et fad. Pynt med forårsløg, koriander og bønnespirer og slut af med de ristede peanuts.

Servér med små limebåde.

Print opskriften p Pad Thai med Kylling Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Pestokylling med Bacon Dansk Paella Kylling med Smøreost & Pasta Kylling i Grøn Karry Smelter-på-tungen Kylling Kyllingegryde