Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Marokkansk Kyllingestuvning


Print opskriften p Marokkansk Kyllingestuvning Print opskrift

Del på Facebook

Marokkansk Kyllingestuvning opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave marokkansk kyllingestuvning:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Marokkansk Kyllingestuvning:

Til 4 personer.

Smelt smørret i en pande ved middel varme.

Tilsæt hakket løg, presset hvidløg, safran, gurkemeje, kommen, koriander, paprika, peber, cayennepeber og sautér i ca. 10 minutter til løgene er møre.

Tilsæt kyllingelårene, citronsaft, bouillon, abrikoser og kikærter og lad retten simre i 30-40 minutter til kyllingen er mør, og der ikke er spor af rødt omkring benene. Smag til med salt og peber.

Servér på varme tallerkner og hæld væden over. Server med kogte ris, couscous eller varme fladbrød.

Marokkansk Kyllingestuvning opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Marokkansk Kyllingestuvning Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Lækker Karrykylling i Fad Junglekylling Mexicansk Kyllingelasagnette Livret (med kyllingefilet) Kylling i Jordnøddesauce Sprøde Kyllingestrimler stegt i Kokos