Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Rabarberkylling i Karry


Print opskriften p Rabarberkylling i Karry Print opskrift

Del på Facebook

Rabarberkylling i Karry opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave rabarberkylling i karry:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Rabarberkylling i Karry:

Til 4-5 personer.

Skær kyllingen i mundrette tern.

Kom kokosolien på en varm pande, og svits karryen. Tilføj kyllingen og brun det, uden at gennemstege det.

Skyl rabarberne og skær dem i stykker på ca. 1 cm. Kom dem i bunden af en stegeso (eller ildfast fad). Skyl broccolien og skær den i mindre buketter. Kom dem over rabarberne.

Læg kyllingestykkerne ovenpå broccolien og vend det hele godt rundt, så det bliver blandet.

Rør kokosmælk, hønsebouillon, vand, salt og peber sammen i en skål og hæld det over retten.

Stil fadet i en 180°C varm ovn (varmluft) i 25-30 minutter.

Spis ris eller blomkålsris til.

Rabarberkylling i Karry opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Rabarberkylling i Karry Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Sommerkylling Kyllingefilet på Kartoffelbund Pestokylling med Bacon Dansk Paella Lækker Karrykylling i Fad Junglekylling