Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Oksewok i Østerssauce


Print opskriften på Oksewok i Østerssauce Print opskrift

Del på Facebook

Oksewok i Østerssauce opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave oksewok i Østerssauce:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Oksewok i Østerssauce:

4 personer.

Skyl og klargør grøntsagerne.

Bønnerne lægges i blød i vand dagen før. Sigt bønnerne for væde. Kog bønnerne i rigeligt letsaltet vand i en time. Væden sigtes fra og hældes tilbage i en skål.

Varm olien op. Sautér kødet sammen med karry ved meget høj varme i en wok i et minut. Tag kødet op, og tilsæt de øvrige ingredienser.

De kogte hvide bønner tilsættes og vendes i wokken. Tilsæt kødet, og sautér i ca. 5 minutter.

Tilsæt koriander og chili til sidst og servér straks.

Oksewok i Østerssauce opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Oksewok i Østerssauce Print opskrift

Andre spændende opskrifter i oksekød kategorien

Baconruller Forloren Hare II Chili Con Carne Alt i Et Fad - Oksekød & Peberfrugt Dansk Moussaka Millionbøf med Cocktailpølser