Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Oksewok i Østerssauce
Oksewok i Østerssauce opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave oksewok i Østerssauce:
- 600 g oksekød i tern (ungkvæg)
- 2 fintsnittede rødløg
- 4 fed presset hvidløg
- 2 spsk finthakket, frisk ingefær
- 1 broccoli
- 1 pose frosne slikærter
- 1 spsk karry
- 3 dl østerssauce
- 4 dl hvide bønner
- Pynt:
- 1 bundt frisk koriander
- 1 skiveskåret rød chili
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Oksewok i Østerssauce:
4 personer.
Skyl og klargør grøntsagerne.
Bønnerne lægges i blød i vand dagen før. Sigt bønnerne for væde. Kog bønnerne i rigeligt letsaltet vand i en time. Væden sigtes fra og hældes tilbage i en skål.
Varm olien op. Sautér kødet sammen med karry ved meget høj varme i en wok i et minut. Tag kødet op, og tilsæt de øvrige ingredienser.
De kogte hvide bønner tilsættes og vendes i wokken. Tilsæt kødet, og sautér i ca. 5 minutter.
Tilsæt koriander og chili til sidst og servér straks.
![Oksewok i Østerssauce opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.