Opskrifter » Hovedretter » Omeletter & Æggekage » Æggeroulade med Bacon & ForÃ¥rsløg


Print opskriften på Æggeroulade med Bacon & ForÃ¥rsløg Print opskrift

Del på Facebook

Æggeroulade med Bacon & Forårsløg opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave Æggeroulade med bacon & forårsløg:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Æggeroulade med Bacon & Forårsløg:

Alle ingredienserne til æggemassen piskes sammen til en tynd dej uden klumper.

Hæld massen i en bradepande med bagepapir og drysses med revet ost. Bag bunden i 15-20 minutter ved 200°C.

Skær eller klip baconskiverne til mindre tern, og svits dem på panden. Hæld det meste af fedtet fra.

Når baconen er ristet, tages det af panden, og peberfrugt i tern og snittet forårsløg svitses lidt. Herefter blandes det med baconternene og creme fraiche. Smag til med salt og peber.

Smør fyldet på den bagt, let afkølede bund, som derefter rulles sammen til en roulade.

Drys med lidt ekstra revet ost, og bag rouladen i ca. 20 minutter ved 200°C.

Tip! Rouladen kan fryses, så skal den blot tages op dagen før, stå på køkkenbordet 1 time og derefter i køleskabet til den skal bruges. Og fyldet kan jo varieres i det uendelige.

Æggeroulade med Bacon & Forårsløg opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Æggeroulade med Bacon & ForÃ¥rsløg Print opskrift

Andre spændende opskrifter i omeletter & Æggekage kategorien

Pizza-Æggekage Æggekage med Ristet Rugbrød Æggekage med Bacon Spansk Tortilla Gratin med Kylling & Grøntsager Mexikansk Røræg