Madkampen.dk » Ingredienser » Creme fraiche 18%

Opskrifter på mad med Creme fraiche 18%

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor Creme fraiche 18% indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Avocado med Torskerogn & Stenbidderrogn

    Til 4 personer. Mos torskerognen og bland den med creme fraiche, purløg, salt og peber. Flæk avocadoerne og fjern stenene. Dryp dem med citronsaft. Fyld torskerognsmassen i de halve avocadoer og slut med en god klat stenbidderrog...


  2. Kylling- & Broccolifad

    Til 2-3 personer. Forvarm ovnen til 200°C varmluft. Skær broccolien i mindre stykker - stokken kan også bruges. Damp den i letsaltet vand i et par minutter. De skal stadig have godt med bid. Steg kyllingestykkerne på en pande i...


  3. Dip til Grøntsagsstænger

    Rør alle ingredienserne sammen, og stil dippen koldt indtil servering. Ideer til grøntsagsstænger: agurk, gulerødder, slikærter, broccoli, bladselleri....


  4. Laksemousse på Rugbrød

    Udblød husblasen og smelt den med det vand, der hænger ved. Hæld lidt ad gangen i creme fraichen, så den er lunken. Rør alt det andet sammen og hæld til sidst creme fraichen i. Bland flødeskummet i til sidst, og smag til med sa...


  5. Grundopskrift på (mad)Tærtedej

    Kom alle ingredienserne til dejen i en foodprocessor, og kør det hurtigt. Kun til det lige hænger sammen. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den glat. Rul den derefter tyndt ud og beklæd en tærteform med dejen. Prik b...


  6. Kold Bearnaisesauce

    Til 4 personer. Kom alle ingredienserne (undtagen estragon) i en skål, og rør det godt sammen med et piskeris. Smag til med bearnaiseessens, salt, peber og frisk estragon....


  7. Æggeroulade med Bacon & Forårsløg

    Alle ingredienserne til æggemassen piskes sammen til en tynd dej uden klumper. Hæld massen i en bradepande med bagepapir og drysses med revet ost. Bag bunden i 15-20 minutter ved 200°C. Skær eller klip baconskiverne til mindre ter...


  8. Kold Kartoffelsalat med Rygeost

    Kog kartoflerne med skræl og pil dem, så bliver de mere faste. Skær dem i tern. Skær agurk og radiser i tern. Bland alle ingredienserne til dressingen, og vend de kolde kartofler deri. Pynt med agurk, radiser og purløg og stil...


  9. Tuc Kage

    creme fraiche 18%

    Til 8 personer. Pisk æggehviderne luftige. Blend nødderne helt finthakkede, så de bliver som mel. Put kiksene i en pose og bank på den med en kagerulle, til de er helt fint knust. Bland begge dele i æggehvidemassen. Hæl...



  10. Hjemmelavet Cremet Coleslaw

    Snit hvidkålen fint og riv gulerødderne på et rivejern. Bland de 2 ting sammen i en skål. Rør ingredienserne til marinaden sammen, og hæld den over grøntsagerne. Sørg for at blande det godt. Lad det trække cirka 1 time i kølesk...


  11. Krydrede Kødboller med Tzatziki & Marinerede Kartofler

    Til 5 personer. Skrub kartoflerne og skær de største i mindre stykker. Kog dem i vand tilsat salt ved svag varme og under låg i ca. 12 minutter. Hæld vandet fra, og damp kartoflerne tørre. Rør Herbes de Provence og kogende va...


  12. Tyrkiske Brød med Bønnefyld & Myntedressing

    Til 4 personer. Skær avokado, tomater og agurk i små tern. Riv salaten i fine stykker. Mos osten fint med en gaffel. Vend ost, creme fraiche, mynte og purløg sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 minutter. Sm...


  13. Spicy Rejesalat med Citrondressing

    Til 6 personer. Dressing: Vend creme fraiche sammen med citronskal, citronsaft, salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 minutter. Smag til. Vend avokadotern i citronsaft og salt. Vend rejerne i salsa. S...


  14. Nøddelagkage med Æbler & Bær

    Til ca. 10 personer. Hak hasselnødderne gennem en persillehakker. Nødderne bliver hakket mere ensartet, og har en passende grovhed, som giver bid. Pisk derefter sukker og æggehvider til en stiv og luftig marengs. Man skal kunne ven...


  15. Nem Pastasalat med Kalkun

    4 personer. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand. Skær bønnerne i 2-3 cm lange stykker. Put bønnerne ned i gryden til pastaen de sidste 2 minutter af kogetiden. Hæld både pasta og bønner over i et dørslag, så vandet løber...


  16. Kartoffelsalat med Rejer & Dild

    4 personer. Rør dressingen sammen og del den i 2 portioner. Vend kartofler skåret i tern og rødløg i dressingen og anret på et fad med skyllede, slyngede salatblade. Drys de afdryppede rejer over salaten og dryp lidt mere dres...


  17. Dilddressing (hvid)

    Skyl dilden grundigt og tør den forsigtigt i et rent viskestykke. Herefter fjernes stilkene, så kun den brugbare dild er tilbage. Bland creme fraiche og mayonnaise, og smag til med citrosaft, salt og peber. Vend til sidst dilden i....


  18. Æggesalat med Karry

    Pil æggene og hak dem i små stykker. Rør creme fraiche og mayonnaise sammen i en lille skål. Klip karsen heri og tilsæt karry. Vend de hakkede æg i, og smag til med salt og peber. Æggesalaten har godt af at trække i køleskabe...


  19. Hokkaidomos

    creme fraiche 18%

    Flæk græskarret, og skrab kernerne ud. Bag græskaret med skindet opad i en 170°C varm ovn 30-45 minutter. Når græskaret er mørt, tages det ud af ovnen og skindet skrabes af. Kom det bagte græskar i en røreskål. Pisk de...



  20. Pulled Pork Burger med Barbequesauce & Coleslaw

    Creme fraiche 18%

    Pulled pork: Her finder du opskriften på supermørt pulled pork. Barbequesauce: Pres hvidløget og rør alle ingredienserne sammen. Lad den stå på køl til alt sukkeret er opløst. Man kan sagtens bruge saucen til at marinere et ...