Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Fyldt Svinemørbrad med Parmesanost, Pinjekerner & Persille


Print opskriften p Fyldt Svinemørbrad med Parmesanost, Pinjekerner & Persille Print opskrift

Del på Facebook

Fyldt Svinemørbrad med Parmesanost, Pinjekerner & Persille opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave fyldt svinemørbrad med parmesanost, pinjekerner & persille:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Fyldt Svinemørbrad med Parmesanost, Pinjekerner & Persille:

Start med at pudse mørbraden fri for det værste fedt. Derefter skæres enderne af, og til sidst deles den i 2 lige store dele.

Skær begge stykker mørbrad ud til en plade. Start med at skære langsomt. Hold på mørbraden, og skær ca. 1cm ned i den i kanten, rul lidt og skær igen. Fortsæt sådan til du har en flot og jævn plade.

Rist pinjekernerne af på en varm pande, skyl persillen og fjern stilkene. Put disse ting i en blender sammen med parmesanosten. Blend til det har en konsistens a la pesto.

Fordel den tørre pesto på dine mørbradplader, som herefter rulles sammen. Snør dem eventuelt med et stykke kødsnor eller et par kødnåle, så de holdes sammen, mens de er i ovnen.

Steg rullerne i en 200°C varm ovn i ca. 35 minutter.

Fyldt Svinemørbrad med Parmesanost, Pinjekerner & Persille opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Fyldt Svinemørbrad med Parmesanost, Pinjekerner & Persille Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Farsbrød Frikadellesandwich Farserede Porrer Frikadeller i Ovn Stegt Flæsk Hamburgerryg i Fad