Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Fyldt Svinemørbrad med Parmesanost, Pinjekerner & Persille


Print opskriften på Fyldt Svinemørbrad med Parmesanost, Pinjekerner & Persille Print opskrift

Del på Facebook

Fyldt Svinemørbrad med Parmesanost, Pinjekerner & Persille opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave fyldt svinemørbrad med parmesanost, pinjekerner & persille:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Fyldt Svinemørbrad med Parmesanost, Pinjekerner & Persille:

Start med at pudse mørbraden fri for det værste fedt. Derefter skæres enderne af, og til sidst deles den i 2 lige store dele.

Skær begge stykker mørbrad ud til en plade. Start med at skære langsomt. Hold på mørbraden, og skær ca. 1cm ned i den i kanten, rul lidt og skær igen. Fortsæt sådan til du har en flot og jævn plade.

Rist pinjekernerne af på en varm pande, skyl persillen og fjern stilkene. Put disse ting i en blender sammen med parmesanosten. Blend til det har en konsistens a la pesto.

Fordel den tørre pesto på dine mørbradplader, som herefter rulles sammen. Snør dem eventuelt med et stykke kødsnor eller et par kødnåle, så de holdes sammen, mens de er i ovnen.

Steg rullerne i en 200°C varm ovn i ca. 35 minutter.

Fyldt Svinemørbrad med Parmesanost, Pinjekerner & Persille opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Fyldt Svinemørbrad med Parmesanost, Pinjekerner & Persille Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Farseret Blomkål Glaseret Hamburgerryg Katharinas Fyldte Butternut Græskar Pulled Pork Frikadeller Pulled Pork Burger med Barbequesauce & Coleslaw