Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Pulled Pork


Print opskriften på Pulled Pork Print opskrift

Del på Facebook

Pulled Pork opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave pulled pork:



Opskrift indsendt af


Pulled Pork opskrift

SÃ¥dan laver du Pulled Pork:

Dagen før:
Giv vand, salt, laurbærblade og stjerneanis et lille opkog, så saltet bliver helt opløst. Afkøl lagen.
Læg nakkefileten i saltlagen - dæk godt med husholdningsfilm, og sæt evt. noget tungt over, så det bliver holdt nede. Sæt stegen på køl til om aftenen (8-10 timer).

Bland alle ingredienserne til rub´en.
Om aftenen tages nakkefileten op af lagen, og tørres godt af. Gnub stegen godt ind i rub. Sørg for at komme ind i alle folder. Pak stegen godt ind i enten en plastikpose eller film og læg den på køl til næste morgen.

PÃ¥ selve dagen:
Sæt nakkefileten i en kold ovn, og tænd den på 110° (over- og undervarme). Den skal have 12-14 timer, til den har en kernetemperatur på 95°C. Alt efter nakkefiletens størrelse og ovnen kan tilberedningstiden variere.

Hel nakkefilet som pulled pork

Bland alle ingredienserne til vinegarsaucen. Giv dem et opkog, og køl den af.

Når stegen er færdig, trækkes kødet fra hinanden med 2 gafler, og vendes i vinegarsauce.

Server evt. i hjemmebagte burgerboller med hjemmelavet barbecuesauce, coleslaw og en iskold øl.

Opskriften er fundet på www.rigeligtsmor.dk

Print opskriften på Pulled Pork Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Frikadeller med Chili, Gulerod & Soltørede Tomater Svinemørbrad med Bacon & Pikantost Frikadeller i Ovn Hamburgerryg i Fad Frikadeller med Hjemmelavet Rødkål Svinemørbrad Fyldt med Champignon & Urter