Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Glaseret Skinke


Print opskriften på Glaseret Skinke Print opskrift

Del på Facebook

Glaseret Skinke opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave glaseret skinke:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Glaseret Skinke:

Læg skinken i en gryde, der lige passer. Hæld vand over så kødet lige er dækket. Bring gryden i kog, skum og tilsæt suppevisk (af porre, selleri og persille).

Dæmp varmen og læg låg på. Kog skinken ca. 20 minutter. Sluk og lad den trække i suppen.

Fjern nettet efter kogning. Tør overfladen af kødet og læg stegen i et lille fad. Smør med sennep og drys først farin og derefter rasp på. Læg et par smørklatter på og sæt kødet midt i ovnen ved 250°C i ca. 10 minutter til overfladen er gylden, sprød og boblende.

Lad stegen trække i den slukkede ovn ca. 5 minutter.

Serveres evt. med brunede kartofler og grønlangkål.

Glaseret Skinke opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Glaseret Skinke Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Svinemørbrad med Bacon & Pikantost Roulade med Skinkefyld Frikadellesandwich Koteletter i Fad Farsbrød Svinemørbrad Fyldt med Champignon & Urter