Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Svinemørbrad med Sommergrøntsager i Fad


Print opskriften på Svinemørbrad med Sommergrøntsager i Fad Print opskrift

Del på Facebook

Svinemørbrad med Sommergrøntsager i Fad opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave svinemørbrad med sommergrøntsager i fad:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Svinemørbrad med Sommergrøntsager i Fad:

Til 4 personer.

Skræl de hvide asparges fra top mod bund, og knæk den nederste træede ende af.

Skær asparges og forårsløg i små stykker, gulerødder i tern og kartofler i kvarte.

Hæld grøntsagerne og kartoflerne i et smurt ildfast fad, der er krydret med salt og peber. Hæld mornaysaucen over og bag i ovn ved 180°C i ca. 40 minutter.

Når grøntsagsfadet har været i ovnen i 20 minutter, skæres mørbraden i 6-8 bøffer, som trykkes med hånden til de er ca. 2-3 cm tykke.

Steg bøfferne på en varm pande i ca. 6 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Servér straks.

Svinemørbrad med Sommergrøntsager i Fad opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Svinemørbrad med Sommergrøntsager i Fad Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Svinemørbrad med Bacon & Pikantost Stegt Flæsk Farseret Blomkål Karrykoteletter i Fad Frikadeller i Ovn Boller i Karry