Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Farsbrød


Print opskriften på Farsbrød Print opskrift

Del på Facebook

Farsbrød opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave farsbrød:



Opskrift indsendt af


Farsbrød opskrift

Sådan laver du Farsbrød:

Bland lød, æg, mel, vand, salt, peber og løg og rør farsen godt. Lad den hvile et kvarters tid.

Form farsen til et brød og læg det i et smurt, ovnfast fad. Læg baconskiverne ovenpå brødet.

Pensl farsbrødet med smeltet fedtstof og lidt soys. Steg ca. 1 time i ovnen ved 175°C.

Servér det færdige farsbrød på et fad. Kog det ovnfaste fad af med lidt vand eller sky og servér til.

Print opskriften på Farsbrød Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Torbens Mørbradgryde Frikadellesandwich Svinemørbrad Fyldt med Champignon & Urter Pulled Pork Koteletter i Fad Stegt Flæsk