Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Vikingegryde


Print opskriften på Vikingegryde Print opskrift

Del på Facebook

Vikingegryde opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave vikingegryde:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Vikingegryde:

Afpuds mørbraderne og skær dem i skiver.

Brun mørbradbøfferne i en gryde, og læg dem i et ildfast fad.

Svits løg, hvidløg og bacon i en gryde. Tilsæt champignoner og pølser samt krydderier, salt og peber.

Tilsæt vandet og lad det få et opkog.

Tilsæt fløde og ketchup og derefter jævner. Lad det simre til sovsen er så tyk, du ønsker.

Hæld sovsen over bøfferne i fadet og stil det i ovnen i 30-40 minutter. Serveres med løse ris.

Vikingegryde opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Vikingegryde Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Bagt Kartoffelmos med Hamburgerryg-Rester Frikadeller med Chili, Gulerod & Soltørede Tomater Glaseret Hamburgerryg Torbens Mørbradgryde Forloren Hare I Frikadeller i Ovn