Opskrifter » Mad til Højtider » Jul » Svinekam med Rosmarin & Hvidløg


Print opskriften p Svinekam med Rosmarin & Hvidløg Print opskrift

Del på Facebook

Svinekam med Rosmarin & Hvidløg opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave svinekam med rosmarin & hvidløg:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Svinekam med Rosmarin & Hvidløg:

Pil nålene af rosmarinkvistene, og pil hvidløgene. Hak begge dele fint i en blender sammen med olien.

Snør stegen med kødtråd, så den holder faconen. Stik små lommer med en spids kniv, og fordel hvidløg-rosmarinolien rundt omkring i hele stegen.

Gnid stegen godt med salt og peber, og klip de 2 rosmarinkviste i mindre stykker, som fordeles rundt på kødet under snoren.

Stegen lægges i en bradepande, og steges 20 minutter ved 225°C (almindelig ovn). Skru derefter ned til 150°C og steg i yderligerer 1½ time. Dryp engang imellem med stegeskyen, som også kan bruges til at lave sovs med til sidst.

Svinekam med Rosmarin & Hvidløg opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Svinekam med Rosmarin & Hvidløg Print opskrift

Andre spændende opskrifter i jul kategorien

Joans Pebernødder med Tesukker Klejner Brunkager Ris a la Mande Vanillekranse Birgits Pebernødder