Opskrifter » Pastaretter » Pasta » Mexikansk Chili-Pastagryde


Print opskriften på Mexikansk Chili-Pastagryde Print opskrift

Del på Facebook

Mexikansk Chili-Pastagryde opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave mexikansk chili-pastagryde:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Mexikansk Chili-Pastagryde:

Til 4 personer.

Varm olien op i en gryde. Tilsæt de hakkede løg, og svits dem til de bliver bløde.

Kom kødet i, og brun det godt, til det skifter farve.

Skyl bønnerne grundigt i koldt vand.

Tilsæt de hakkede tomater, tomatpuré, grøn peber i tern, chilipulver, bønner, salt og peber. Lad det simre i 15 minutter.

Kog pastaskallerne i kogende, letsaltet vand efter anvisning på pakken. De skal kun være al dente. Vend pastaskallerne i gryden.

Kom det hele i et ildfast fad, og drys med den revne ost.

Bages i en forvarmet ovn ved 180°C i 30 minutter.


Mexikansk Chili-Pastagryde opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Mexikansk Chili-Pastagryde Print opskrift

Andre spændende opskrifter i pasta kategorien

Nem Carbonara Makaroni med Ost Frisk Pasta med Kyllingefilet (3-4 pers.) Alt i Én Gryde - Orichette med Pølse & Broccoli Pastagratin med Svampe Hurtigt Pastafad med Grønt & Kylling