Madkampen.dk » Ingredienser » Chilipulver

Opskrifter på mad med Chilipulver

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor chilipulver indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Koteletter i Fad med Pikantost & Bacon

    2-4 personer. Varm en stegepande op og stegbacontern lysebrune og sprøde. Fjern baconstykkerne fra panden og lad dem trække på fedtsugende papir. Brun koteletterne på begge sider i baconfedtet på samme pande. Læg koteletterne i ...


  2. Bøffer i Fad med Fløde-Paprikasauce

    chilipulver

    Til 4 personer. Form oksekødet til 4 hakkebøffer, drys med salt og peber og brun dem i olie på en pande. Læg bøfferne i et fad. Kom bacon på panden, og steg det til det er næsten sprødt. Tilsæt hakket løg og hvidløg og svit...



  3. Spicy Rice a la Nandos

    Chilipulver

    Til 4 personer. Svits risene på en tør pande i 3-4 minutter. Rør ofte i dem. Når risene får en smule farve, tilsættes vandet, chilipulver, ½ bouillonterning og lidt gurkemeje. Lad det simre til risene er kogt (ca. 15 minutter)....



  4. Klistrede BBQ Nakkekoteletter

    Bland ketchup, soya, eddike, farin, hvidløg, løg, chilipulver, røget paprika, chiliflager og peber i en frysepose. Kom kødet i posen og fordel marinaden over kødet. Lad det trække i marinaden i et par timer i køleskabet. Vend pos...


  5. Kødsauce med Syltede Paprika

    Varm olien i en stor gryde. Svits løg og hvidløg. Hæld de tørre krydderier i og steg dem med lidt. Put kødet i og lad det brunes let. Gør bouillonen klar. Hæld frisk basilikum og bladselleri i, og rør godt. Hæld de sylt...


  6. Krydrede Stegte Ris

    Chilipulver

    Svits løg og peberfrugt i lidt olie i en pande sammen med bouillonterningen, spidskommen, chilipulver og paprika. Lad det svitse i 2-3 minutter. Tilsæt risene og vandet sammen med den sidste bouillonterning og guekemeje. Bring det i...



  7. Mørbrad på Svensk

    Befri mørbraden for sener og hinder og skær den i 3-4 cm tykke bøffer. Bank dem let med håndroden. Krydr med salt og peber og brun dem hurtigt i lidt fedtstof på en pande. Læg dem i et ildfast fad. Rens champignonerne og skær...


  8. Tacotærte

    Mal mandlerne til mel i en foodprocessor og bland melet med loppefrøskaller, smør, æg og salt. Smør en springform med smør og try dejen ud i formen. Prik nogle huller i den med en gaffel og lad bunden hvile i køleskabet i ca. 30 mi...


  9. Mexicansk Suppe med Creme Fraiche

    Skær gulerødder og kartofler i små tern og svits dem på panden med lidt chili. Vandet og bouillonterningerne bringes i kog. Herefter kommes de hakkede tomater og tomatpureén i gryden. Rens og skær forårsløgene i tynde ringe, o...


  10. Butter Chicken (Gordon Ramsey)

    Bland kyllingestykkerne i en skål med hvidløg, ingefær, salt, chilipulver og citronsaft. Dæk skålen med folie, og stil den i køleskabet i 30 minutter. Bland yoghurt, garam masala, gurkemeje og spidskommen og tilsæt kyllingen fra k...


  11. Butter Chicken (Gordon Ramsey)

    Bland kyllingestykkerne i en skål med hvidløg, ingefær, salt, chilipulver og citronsaft. Dæk skålen med folie, og stil den i køleskabet i 30 minutter. Bland yoghurt, garam masala, gurkemeje og spidskommen og tilsæt kyllingen fra k...


  12. Chili-lime Marineret Kylling med Bønne-tomatsalsa

    chilipulver

    Til 4 personer. Krydr kyllingen med paprika, chili, limeskal, limesaft, honning og olie og lad det trække 10 minutter. Hak rødløget og chilien fint og skær tomaterne samt agurken i små tern. Bland grøntsagerne med salsa, koriand...



  13. Alt i Én Gryde - Chili Macaroni & Cheese

    chilipulver

    Til 4 personer. Opvarm olien i en stor sautergryde. Svits hvidløg, løg og hakket oksekød til kødet har skiftet farve. Hæld fedtet fra. Tilsæt bouillon, hakkede tomater, bønner, chilipulver, kommen, salt og peber. Bring det i...



  14. Mexikansk Chili-Pastagryde

    Til 4 personer. Varm olien op i en gryde. Tilsæt de hakkede løg, og svits dem til de bliver bløde. Kom kødet i, og brun det godt, til det skifter farve. Skyl bønnerne grundigt i koldt vand. Tilsæt de hakkede tomater, tomat...


  15. Fisk Bagt med Porrer & Ost

    Til 4 personer. Skær fisken i passende stykker eller optø fiskeblokkene. Dup fiskestykkerne tørre, og læg dem i et ildfast fad beklædt med bagepapir. Rens porrerne og skær dem i tynde skiver på skrå (gem endestykkerne til sala...


  16. Nærende Efterårslasagne

    Riv løg og hvidløg, og svits det i lidt olie. Drys paprika og chili på, og tilsæt herefter kødet. Svits til kødet har skiftet farve. Tilsæt revet gulerod, ketchup, bouillonterning og vand, og lad kødsovsen simre i ca. 15 minutter...


  17. Cremet Hokkaidosuppe

    chilipulver

    Til 2 personer. Skrab kernerne ud af græskarret, og skær kødet i mundrette tern. Vend dem i en smule olivenolie, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Drys timian over og bag dem i ovnen i 30 minutter. Skær imens løget i ty...



  18. Cremet Kartoffel- og Fennikelsuppe

    Kog kartoflerne i letsaltet vand med hvidløg, salt og peber. Fennikeltoppene hakkes fint og blendes sammen med de kogte kartofler og en smule kartoffelvand, indtil suppen får den ønskede cremede konsistens. Tilsæt olivenolie, urte...


  19. Sprøde Bankekartofler

    Skrub kartoflerne grundigt, og kog dem med skrællen på til de er al dente. Kom dem i en stor plasticpose, slå en knude og bank på posen så kartoflerne moses en smule. Husk at de skal ikke smuldres, bare trykkes. Kom herefter kart...


  20. Dukan Lasagne

    Løg, champignon og gulerod svitses sammen med kød og krydderier. Tilsæt de hakkede tomater og tomatpuré. Smag saucen til med salt og peber. Skær squash og aubergine ud i skiver af ca. ½ cm tykkelse. Lav nu lasagnen som en ...


  21. Dukan Chili Con Carne

    chilipulver

    Varm olien op i en dyb pande. Svits nu løg, hvidløg og chili (f.eks. habanero). Efter et par minutter tilsættes chilipulver, salt, peber, kanel og spidskommen, og det hele vendes godt sammen. Svits nu kødet i blandingen. Når det...



  22. Kyllingesuppe med Chili

    6-8 personer. Varm olien op i en stor gryde ved middel varme. Tilsæt løg, og sautér til de begynder at blive bløde (ca. 5 minutter). Tilsæt hvidløg og kylling (skåret i mundrette bidder), og sautér ved middelhøj varme i ca...


  23. Kartoffelklatter med Spidskommen & Koriander

    Bring en gryde vand i kog. Kom kartoflerne i, og kog dem møre. Hæld vandet fra, og sæt dem til side. Imens koges endnu en gryde vand. Kom ærterne i, og kog til de er møre. Hæld vandet fra, mos dem, og sæt dem til side. Udblød ...


  24. Tandoori Kyllingestykker

    Bland alle ingredienserne, undtagen kyllingestykkerne, sammen i en stor skål. Kom så kyllingestykkerne i, og rør, til de er dækket af marinaden. Dæk skålen med film, og sæt den i køleskabet i mindst 2 timer, men gerne natten over...


  25. Mango Chutney

    Brug en skarp kniv til at skrælle mangokødet fra stenen, så du får to tykke skiver. Skær på kryds og tværs i frugtkødet uden at skære gennem skrællen. Bøj så skrællen bagud, og skær forsigtigt frugtkødet fra. Glem ikke at sk...