Opskrifter » Pastaretter » Pasta » Pasta med Svampesauce


Print opskriften på Pasta med Svampesauce Print opskrift

Del på Facebook

Pasta med Svampesauce opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave pasta med svampesauce:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Pasta med Svampesauce:

Læg de tørrede kantareller i en lille skål og overhæld dem med vand. Lad dem udbløde i vandet i ca. 1 time. Skyl dem grundigt for at fjerne eventuelle rester af jord. Lad dem dryppe af i en sigte.

Rens champignonerne og østershattene og hak dem groft.

Steg de 3 slags svampe i 2 spsk olie på en pande i 3 minutter. Hæld hvidvin på og lad den koge næsten ind.

Hæld fløden på panden og lad også den koge indtil svampestuvningen får en cremet konsistens. Smag til med salt og peber.

Skyl persillen og hak den groft. Riv parmesanosten. Kog pastaen efter anvisning på pakken og lad den dryppe af i en sigte.

Vend pastaen sammen med persille, svampesauce og anret på en tallerken. Serveres med et drys parmesanost på toppen.

Pasta med Svampesauce opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Pasta med Svampesauce Print opskrift

Andre spændende opskrifter i pasta kategorien

Nem Carbonara Alt i Én Gryde - Enchilada Pasta Pasta med Kylling i Kokoscreme Pasta med Tunsauce Pastagratin med Skinke Pasta med Hvidløgskylling & Spinat