Opskrifter » Supper » Varme Supper » Blomkålssuppe med Bacontern


Print opskriften p Blomkålssuppe med Bacontern Print opskrift

Del på Facebook

Blomkålssuppe med Bacontern opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave blomkålssuppe med bacontern:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Blomkålssuppe med Bacontern:

Til 4 personer.

Skyl blomkålen og del den i små buketter.

Skær stokken i tynde skiver. Sautér løget i olien, til det er klart.

Skru op for varmen og lad blomkålen stege med i 5 minutter under omrøring.

Hæld bouillon på og bring den i kog. Lad det hele småkoge i 10 minutter under låg.

Purér suppen med en stavblender, tilsæt fløde og varm suppen op.

Smag til med salt og peber.

Rist baconen sprød på en tør pande og læg dem efterfølgende på fedtsugende papir.

Servér suppen med ristet bacon, hakket persille og baguette.

Blomkålssuppe med Bacontern opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Blomkålssuppe med Bacontern Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Aspargessuppe Kartoffelsuppe Kartoffelchowder med Skinke & Purløg Fedtforbrændingssuppe Hønsekødssuppe Chili-Karrysuppe