Opskrifter » Supper » Varme Supper » Chilisuppe med Kødboller & Nudler
Chilisuppe med Kødboller & Nudler opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chilisuppe med kødboller & nudler:
- 5 røde chilier
- 2 fed hvidløg
- 35 g smør
- 4 dl hønsebouillon
- 3 dl oksebouillon
- 3 tsk koncentreret tomatpuré
- 1 dl piskefløde
- 100 g suppenudler
- 200 g kødboller
- Salt
- Friskkværnet peber
- 1 peberfrugt
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Chilisuppe med Kødboller & Nudler:
Til 4 personer.
Flæk chilierne og fjern kernerne (hvis du kan lide din mad rigtig stærk, så gem nogle af kernerne).
Hak chili og hvidløg fint og svits dem i en gryde med smør.
Tilsæt de 2 slags bouillon, og lad suppen koge i ca. 10 minutter ved svag varme.
Kog suppenudlerne efter anvisningen på pakken.
Tilsæt tomatpuré og piskefløde samt suppenudler og kog suppen op. Smag til med salt og friskkværnet peber. Kom kødbollerne i suppen, og varm op til de er gennemvarme.
Pynt med finthakket peberfrugt og server med et stykke groft brød.
![Chilisuppe med Kødboller & Nudler opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.