Opskrifter » Supper » Varme Supper » Grønkålssuppe med Kartofler


Print opskriften p Grønkålssuppe med Kartofler Print opskrift

Del på Facebook

Grønkålssuppe med Kartofler opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave grønkålssuppe med kartofler:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Grønkålssuppe med Kartofler:

Skær de grove stilke og ribber af grønkålsbladene. Skyl dem grundigt og skær bladene i mindre stykker.

Bring kartofler, løg og bouillon i kog i en gryde. Kog blandingen ved svag varme under låg i ca. 20 minutter.

Tilsæt grønkål og kog yderligere i ca. 5 minutter, stadig under låg.

Blend suppen i mindre portioner (fyld kun blenderglasset 1/3 op).

Hæld suppen tilbage i gryden. Tilsæt selleritern, Mornay sauce, salt og peber.

Bring suppen i kog under omrøring og smag den til.

Tip: 250 g frisk grønkål kan erstattes af 150 g frossen, optøet grønkål.

Grønkålssuppe med Kartofler opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Grønkålssuppe med Kartofler Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Kartoffelchowder med Skinke & Purløg Kartoffel-Porre Suppe Vintersuppe med Broccoli & Bacon Jordskoksuppe med Kartofler Aspargessuppe Kinesisk Rejesuppe med Ferskner