Opskrifter » Supper » Varme Supper » Hokkaidosuppe med Hvidløg & Fløde


Print opskriften på Hokkaidosuppe med Hvidløg & Fløde Print opskrift

Del på Facebook

Hokkaidosuppe med Hvidløg & Fløde opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave hokkaidosuppe med hvidløg & fløde:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Hokkaidosuppe med Hvidløg & Fløde:

Tænd ovnen på 200°C.

Pil løget og skær det i grove tern. Pil hvidløgsfedene.

Vask hokkaidoen grundigt, da du skal bage den med skræl. Halvér den og fjern kernerne med en ske. Skær hokkaidoen i grove tern.

Kom løg, hvidløg og hokkaidoen i et smurt ildfast fad. Dryp olivenolie over og bag det hele i den varme ovn i 50 minutter.

Kom grøntsagerne i en blender sammen med bouillon og fløde og blend til en cremet konsistens.

Smag suppen med med salt, peber og chili og server den med en klat creme fraiche på toppen og et stykke groft brød ved siden af.

Hokkaidosuppe med Hvidløg & Fløde opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Hokkaidosuppe med Hvidløg & Fløde Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Cremet Hokkaidosuppe Mortens Krydrede Karrysuppe Flødelegeret Aspargessuppe Vintersuppe med Broccoli & Bacon Jordskoksuppe med Kartofler Kartoffelchowder med Skinke & Purløg