Opskrifter » Supper » Varme Supper » Kartoffelsuppe med Kammuslinger


Print opskriften på Kartoffelsuppe med Kammuslinger Print opskrift

Del på Facebook

Kartoffelsuppe med Kammuslinger opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kartoffelsuppe med kammuslinger:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Kartoffelsuppe med Kammuslinger:

2 personer.

Smelt smørret i en gryde og steg porren klar heri.

Tilsæt kartoffelstykker og hæld bouillon på. Bring i kog med timiankviste. Kog i ca. 20 minutter under låg, til kartoflerne er møre.

Fjern timiankvistene og blend suppen jævn. Kog suppen op med fløde og tilsæt evt. mere bouillon. Smag til med salt og peber.

Dup muslingerne tørre med køkkenrulle. Varm olie og smør på en pande og brun muslingerne på begge sider ved god varme. Skru ned og steg i yderligere få minutter til muslingerne lige netop er gennemstegte.

Dryp med citronsaft og servér den varme suppe med kammuslinger, et drys frisk basilikum og brød

Kartoffelsuppe med Kammuslinger opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kartoffelsuppe med Kammuslinger Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Cremet Hokkaidosuppe Porre - Kartoffelsuppe Pikant Porresuppe Hvidkålssuppe Vintersuppe med Broccoli & Bacon Score Suppe