Opskrifter » Supper » Varme Supper » Kyllingesuppe med Chili
Kyllingesuppe med Chili opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kyllingesuppe med chili:
- 1 spsk vegetabilsk olie
- 2 hakkede løg
- 2 fed knuste hvidløg
- 6 kyllingebryster
- 1 liter kyllingefond
- 2 dåser skyllede og afdryppede cannellinibønner
- 2 dåser skyllede, afdryppede og mosede cannellinibønner
- 2 dåser á 200g grønne chili
- 1 tsk salt
- 1 tsk oregano
- 1 tsk stødtq spidskommen
- ½ tsk chilipulver
- ½ tsk sort peber
- 1/8 tsk stødte nelliker
- 1/8 tsk stødt rød peber
- Tilbehør:
- 2½ dl syrnet fløde
- Persille
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kyllingesuppe med Chili:
6-8 personer.
Varm olien op i en stor gryde ved middel varme.
Tilsæt løg, og sautér til de begynder at blive bløde (ca. 5 minutter).
Tilsæt hvidløg og kylling (skåret i mundrette bidder), og sautér ved middelhøj varme i ca. 10 minutter under hyppig omrøring.
Rør fonden i sammen med resten af ingredienserne. Bring suppen i kog, læg låg på, og lad det simre 30 minutter.
Hæld syrnet fløde i, og drys persille over.
![Kyllingesuppe med Chili opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.