Opskrifter » Supper » Varme Supper » Nemme Gule Ærter
Nemme Gule Ærter opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave nemme gule Ærter:
- 1 pose dybfrossen hønsekødssuppe
- Timian
- 2 tsk flydende hønsebouillon
- En passense mængde Møllerens Gule Ærter
- Salt
- Peber
- 4-5 kålpølser
- Sennep
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Nemme Gule Ærter:
Varm suppen, tilsæt lidt timian og bouillon.
Når det koger, tilsættes en passende mængde "Møllerens Gule Ærter", lad det koge 5 minutter og smag til med salt og peber.
Læg pølserne (du kan også bruge medister) i suppen, og lad dem simre med, til de er gennemvarme.
Servér med pølserne ved siden sammen med en god klat sennep. Evt. et stykke brød
![Nemme Gule Ærter opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.