Opskrifter » Tilbehør » Diverse Tilbehør » Æggestand
Æggestand opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Æggestand:
Kog mælken op i en tykbundet gryde. Sval den let af.
Pisk æggene sammen i en skål og tilsæt mælk og salt.
Hæld blandingen i en velsmurt ildfast skål. Dæk skålen med låg eller staniol.
Sæt den i vandbad over et lille blus, vandet skal stå halvt op om skålen, og må endelig ikke koge, kun syde.
Efter ca. 30 minutter er æggestanden stivnet.
Vend forsigtigt ud og skær i skiver.
Tip! Æggestanden kan også koges i vandbad i ovn ved 175°C. Vandet skal stå halvt op om skålen
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.