Opskrifter » Tilbehør » Diverse Tilbehør » Croutoner (brødterninger)
Croutoner (brødterninger) opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave croutoner (brødterninger):
- Nogle skiver franskbrød
- Olie
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Croutoner (brødterninger):
Skær daggammelt franskbrød eller toastbrød i 1 cm store terninger.
Rist dem i lidt olie på panden, eller læg brødterningerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Stænk med lidt olie. Rist dem gyldne ved 225°C på øverste ribbe i ovnen.
Brødterningerne suger mindre fedt i ovnen, end hvis man rister dem på panden.
Hvidløgscrutoner: Skær brødet i terninger og rist dem let i olie og 1 fed presset hvidløg på panden.
Persillecrutoner: Skær brødet i terninger og rist dem gyldne i olie på en pande. Tilsæt 2 spsk hakket persille og vend rundt, så der kommer persille på alle brødterningerne.
![Croutoner (brødterninger) opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.