Madkampen.dk » Ingredienser » Franskbrød

Opskrifter på mad med Franskbrød

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor franskbrød indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Bobotie (fra Sydafrika)

    Til 6 personer. Hak løgene og svits dem. Tilsæt æbler i tern og svits i kort tid. Tilsæt derefter rosiner (druer) og karry, og sluk efter 2 minutter. Brun lammekødet, tilsæt bouillon og kog i 10-15 minutter. Hak mandl...


  2. Tunburger

    Til 4 personer. Bland tun med majs, løg, peberfrugt, æg og brødet, som er smuldret og skorpen er skåret fra. Tilsæt purløg, salt, peber og bland det hele godt. Form 4 flade bøffer. Varm olien op, og steg bøfferne hurtigt...


  3. Stegt Kalkun (12-14 pers.)

    Gør kalkunen i stand. Hak løget fint. Skær bladselleri og champignon i tynde skiver. Skræl æblerne og skær dem i tern. Svits løget i smør. Tilsæt bladselleri, champignon og æbler. Svits det i 2-3 minutter. Afkøl det lidt. Udbl...


  4. Croutoner (brødterninger)

    Skær daggammelt franskbrød eller toastbrød i 1 cm store terninger. Rist dem i lidt olie på panden, eller læg brødterningerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Stænk med lidt olie. Rist dem gyldne ved 225°C på øverste rib...


  5. Gazpacho fra Malaga

    Kom tomater med juice, agurk, løg, hvidløg og peberfrugt i en blender, og lad det purere. Husk at tage kernerne ud af peberfrugten. Smag suppen til med creme fraiche, salt og peber. Sæt suppen koldt til serveringen. Skær franskbrÃ...


  6. Forloren Hare II

    franskbrød

    Lad brødet suge i fløden. Rør kødet med raspblandingen, mineralvand, sennep, enebær, salt og peber. Skær 3 af baconskiverne i strimler og svits dem på en tør, varm pande. Pil og hak løgene og svits dem med baconen. Rør blanding...



  7. Ristet Brød med Krydret Champignonstuvning

    Halvdelen af fedtstoffet røres med lidt hvidløg og smøres på brødet. Rens champignonerne og pil løget. Hak begge dele og svits det i resten af fedtstoffet. Fordel blandingen på brødskiverne. Bland persille og ost og drys det ...


  8. Pikant Tunfisk

    Hæld olien fra tunen. Hak agurkerne og høvl peberroden. Bland tun, agurker og peberrod i en skål. Smag til med salt og peber. Smør brødskiverne med smør og læg dem på 4 asietter. læg et salatblad på hver og fordel tunsalaten...


  9. Pariserbøf

    franskbrød

    Franskbrødet ristes på hver side i ca. halvdelen af margarinen. Kødet hakkes sammen til 4 bøffer, som bredes ud på brødet. Resten af margarinen kommes på panden, og pariserbøfferne steges nu 5-6 minutter med kødsiden nedad. ...



  10. Løgsuppe

    Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Svits de, lydsbrune i fedtstoffet i gryden. Spæd med suppe og tilsæt salt, timian, laubærblad og peber. Efter ca. 15 minutters kogning under låg smages suppen til med salt, peber og evt. lidt...


  11. Fransk Løgsuppe

    Pil løgene og skær dem i fine ringe eller striml dem i en foodprocessor. Smelt fedtstoffet i en stor suppegryde, læg løgene i og steg til de er blanke, men ikke brune. Drys melet over og rør det godt sammen. Tilsæt bouillonen og...