Opskrifter » Tilbehør » Kartofler » Kartoffelsauté med Citron


Print opskriften p Kartoffelsauté med Citron Print opskrift

Del på Facebook

Kartoffelsauté med Citron opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kartoffelsauté med citron:Opskrift indsendt af


Sådan laver du Kartoffelsauté med Citron:

Skræl kartoflerne. Læg dem i en gryde med kogende vand, som lige dækker kartoflerne. Kog ved jævn varme 12 minutter til de er næsten gennemkogt. Hæld vandet fra og lad dem blive kolde. Skær dem i ½ cm tykke skiver.

Opvarm olien på en pande ved jævn varme. Tilsæt porre, læg låg på og lad det sautere i 5 minutter, ryst panden nu og da over varmen. Tag porren op med en hulske og læg den til afdrypning på en tallerken foret med køkkenrulle.

Læg halvdelen af margarinen og halvdelen af kartoflerne på panden. Steg 5 minutter, vend kartoflerne og steg yderligere 5 minutter. Læg kartoflerne på samme tallerken som porren. Kom resten af margarine og kartofler på panden og steg på samme måde.

Skyl citronen godt. Tør den, riv skallen og pres saften ud, lad frugtkød som løsner sig følge med. Pil og pres hvidløget. Bland citronskal, citronsaft, persille, hvidløg, sennep og peber i en lille skål. Læg porre og kartofler tilbage på panden. Lad det hele blive gennemvarmt, ca. 2 minutter. Hæld citrondressingen over og servér straks

Kartoffelsauté med Citron opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Kartoffelsauté med Citron Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kartofler kategorien

Timiankartofler Sprøde Kartoffelbåde med Sesam Små Kartofler med Bacon Broccolikartoffelmos Gratineret Kartoffelmos Italienske Flødekartofler