Opskrifter » Tilbehør » Kartofler » Italienske Flødekartofler


Print opskriften på Italienske Flødekartofler Print opskrift

Del på Facebook

Italienske Flødekartofler opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave italienske flødekartofler:



Opskrift indsendt af


Italienske Flødekartofler opskrift

Sådan laver du Italienske Flødekartofler:

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.

Steg baconternene sprøde i en gryde eller på en pande.

Lad løgene svitse med et par minutter, til de har fået lidt farve.

Tilsæt hvidløg og paprika og lad det svitse med lidt.

Derefter tilsættes fløde og mornaysauce, kog op, tilsæt sukker og smag til med salt og peber.

Læg kartoffelskiverne i et ildfast fad, og hæld saucen over. Fordel baconstykkerne og peberfrugterne jævnt.

Sæt fadet i en 200°C varm (varmluft) ovn i ca. 1 time, eller til kartoflerne er møre.

Tip! Kartoflerne er meget lækre dagen efter, så de kan nemt laves dagen før de skal bruges.

Print opskriften på Italienske Flødekartofler Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kartofler kategorien

Fyldte Bagte Kartofler med Bacon & Ost Hasselbackkartofler Halve Bagte Krydderkartofler Broccolikartoffelmos Varm Kartoffelroulade med Spinat Sprøde Kartoffelbåde med Sesam