Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Blomkålsgratin


Print opskriften p Blomkålsgratin Print opskrift

Del på Facebook

Blomkålsgratin opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave blomkålsgratin:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Blomkålsgratin:

Del blomkålen i små buketter og kog den med salt i ca. 4 minutter og lad den dryppe af i en sigte.

Smelt smørret og pisk melet i. Tilsæt mælk og kogevand lidt ad gangen mens du pisker. Pisk æggeblommerne i og krydr med salt, peber og muskat.

Pisk hviderne og vend blomkålen og hviderne i dejen. Hæld det hele i et gratinfad smurt i smør og drysset med rasp.

Til sidst drysses med parmesan.

Bages nederst i ovnen ved ca. 175°C i 1 time.

Blomkålsgratin opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Blomkålsgratin Print opskrift

Andre spændende opskrifter i vegetariske hovedretter kategorien

Vegetar Bolognese Vegetar Lasagne Quorn-fileter og Zucchini på Spyd Porrepande med Gulerod Spicy Vegetar Kebab Chili Con Soy