Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Dhal med Raita
Dhal med Raita opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave dhal med raita:
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Dhal med Raita:
Skyl linserne, og kom dem i en gryde med vandet. Lad dem koge under låg, til de er helt møre og udkogte (ca. 20 minutter).
Sautér løg og aubergine i lidt olie og smør på en varm pande, uden at de tager farve.
Tilsæt hvidløg, karry og tomater.
Kom linserne i sammen med en smule mere vand, og lad det hele koge sammen i 5-15 minutter. Smag til med salt.
Rør yoghurten med agurk (skåret i små tern) og krydderurter.
Servér dahl med raita og evt. en sprød salat eller et lækkert naanbrød.
![Dhal med Raita opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.