Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Falafel
Falafel opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Falafel:
Udblød kikærterne i 10-12 timer. Kog dem i nyt vand ca. 1 time. Lad dem dryppe af i en si.
Purér hvidløg, løg, kikærter, æg, krydderier, persille og citronsaft i en foodprocessor. Konsistensen skal være som en fast fars. Er den for blød, lad den trække i køleskab ca. ½ time.
Smag farsen til med salt, peber og citronsaft.
Form farsen til små runde boller, tryk dem evt. flade. Vend dem i mel.
Steg bollerne på alle sider i olie.
Serveres med pitabrød, yoghurtdressing og en grøn salat.
![Falafel opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.