Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Kartoffelfrittata med Ost
Kartoffelfrittata med Ost opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kartoffelfrittata med ost:
- 150 g finthakket zittauerløg
- ½ spsk olivenolie
- 750 g kartoffeltern
- 250 g skiveskåret bladselleri
- 1 tsk groft salt
- Friskkværnet peber
- 1½ dl vand
- 6 æg
- 3/4 dl skummetmælk
- 1 tsk groft salt
- Friskkværnet peber
- 75 g tyndtskåret forårsløg
- 25 g revet ost
- 10 g smør
- 200 g ristet rugbrød
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kartoffelfrittata med Ost:
Sautér løg i en gryde med olie. Vend kartoffeltern og fintsnittet bladselleri i, krydr med salt og peber og spæd med vand. Lad blandingen simre til de er næsten møre - ca. 10 minutter. Hæld væsken fra.
Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber og vend grøntsagsblandingen, forårsløg og revet ost i.
Smelt smør i en stor pande og hæld æggemassen på. Steg frittataen til den er gennemvarm og gylden, ca. 20 minutter.
![Kartoffelfrittata med Ost opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.