Madkampen.dk » Ingredienser » Appelsinsaft

Opskrifter på mad med Appelsinsaft

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor appelsinsaft indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Nougatmousse med Appelsinkrokant

    Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter. Skær nougaten i små tern. Riv appelsinskal og pres appelsinsaft. Bring mælken i kog, tag den af varmen og tilsæt nougaten. Rør det ud i den varme mælk. Når det er jævnt og gla...


  2. Nougatmousse med Appelsinkrokant

    Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter. Skær nougaten i små tern. Riv appelsinskal og pres appelsinsaft. Bring mælken i kog, tag den af varmen og tilsæt nougaten. Rør det ud i den varme mælk. Når det er jævnt og gla...


  3. Appelsinsandkage

    Rør sukker og margarine grundigt. Pisk æggene i, et ad gangen. Rør mel, bagepulver, appelsinsaft og revet appelsinskal i. Hæld dejen i en aflang, smurt form og bag den ved 175°C i ca. 45 minutter. Hæld glasur rørt med app...


  4. Figenmousse

    Skær fignerne i små stykker og blend dem sammen med romessensen. Rør det herefter sammen med den græske yoghurt og smag til med sødemiddel og appelsinsaft. Anrettes i portionsglas og stilles koldt indtil servering....


  5. Appelsinsalat med Varmrøget Laks

    Til 4 personer. Skær skrællen af appelsinerne, skær fileterne fri, og pres saften af resten. Pil skind og ben af laksen og pluk den i mindre stykker. Snit julesalaten i lange stykker, og pluk icebergsalaten i grove stykker. T...


  6. Appelsinmuffins

    appelsinsaft

    Ca. 15 stk. Opvarm ovnen til 200°C. Smelt smørret i en kasserolle. Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Pisk majsstivelsen i. Bland bagepulver og appelsinskal med melet og rør blandingen i dejen skiftevis med det smeltede, afk...



  7. Appelsinmuffins

    appelsinsaft

    Ca. 15 stk. Opvarm ovnen til 200°C. Smelt smørret i en kasserolle. Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Pisk majsstivelsen i. Bland bagepulver og appelsinskal med melet og rør blandingen i dejen skiftevis med det smeltede, afk...



  8. Appelsinflæsk

    Læg husblasen i blød i de 2 dl vand i 5 minutter. Hæld sukker, 2½ dl vand og citronsyre i en gryde. Tænd ved svag varme til sukkeret er smeltet. Bring herefter lagen i kog. Hæld husblasen med vandet i sukkerlagen og lad den koge...


  9. Rødkålssalat med Druer & Figner

    appelsinsaft

    Del rødkålen i 2 og skær de yderste blade og midten fra. Snit rødkålen meget fint (enten med en skarp kniv eller på et mandolinjern). Varm appelsinsaften med æbleeddike og ribsgelé til geléen er smeltet. Tilsæt lidt salt og ...



  10. Cheesecake med Rabarber

    8-12 personer. Tænd ovnen på 180°C. Smelt smør og honning i en gryde og tag det af varmen. Vend de knuste kiks i og pres massen ud i bunden af en form (24cm). Bag den ca. 10 minutter. Rens og skær rabarberne i 3 cm lange stykk...


  11. Appelsindrik

    Appelsinsaften piskes eller blendes med halvdelen af mælken. Resten af mælken tilsættes, og der blendes/piskes igen. Serveres med isterninger. Tip! Anvendes appelsinjuice istedet for saft, er blandingsforholdet lige dele juice o...


  12. Lagkage med Citron

    12-14 stykker. Bagetid: ½ time ved 200˚. Tænd ovnen. Smør en springform (ca. 24cm i diameter) med smør. Pisk æg og sukker til let og luftig æggesnaps. Sigt mel og bagepulver i dejen, og vend det forsigtigt rundt. Hæl...


  13. Lun Æbledessert

    Til 6 personer. Forvarm ovnen til 180°C. Skær æblerne i 8-12 både, og bland dem med sukker, smør og appelsinskal og -saft i en stor skål. Bland godt, indtil alle æblerne er dækket. Hæld dem i et ildfast fad (1½ liter), der ...


  14. Rødkål med Frugter & Ristede Valnødder

    Fjern stokken på kålen og snit den fint. Fjern top, bund og blade på bladsellerien, og snit den fint. Halvér druerne, eller skær dem i kvarte, hvis de er store. Udsten dadlerne, og skær dem i mindre stykker. Rist valnødde...


  15. Nøddekage med Appelsin & Gulerod

    Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Tilsæt gulerødder og appelsinskal. Bland nødder, mel og bagepulver og vend det i dejen. Hæld dejen i en smurt springform. Bag den ca. 50 minutter ved 175°C på nederste ovnrille. Læg folie...


  16. Hvid Chokolademousse med Ananas

    Smelt forsigtigt chokoladen over vandbad eller i mikroovn. Pisk æggeblommerne hvide med sukkeret. Blød husblasen ud 10 minutter i koldt vand, og smelt den i det vand, der følger med, i mikroovn eller over vandbad. Rør appelsinsaften ...


  17. Kalkunmousse med Rucola

    appelsinsaft

    Puds evt. fedt af kalkun og skinke og skær kødet i små tern. Findel kødet sammen med appelsinsaft og kvark i en blender. Pisk fløden. Skyl citronen i lunkent vand og riv den yderste gule skal af. Hak den fint. Rør det hele i kalkun...



  18. Glaseret Chokoladekage

    Sæt ovnen på 175°C. Smør en 22 cm form med fedtstof og stil den til side. Bland mælk og eddike og lad det trække i 10 minutter. Bland æblemos, olie og æg. Bland godt og stil til side. Bland mel, sukker, vanillesukker, kakao og...


  19. Lækker Trifli med Bær

    Råcreme: Pisk æggeblommer, sukker og vanilie sammen til det bliver en hvid cremet masse. Pisk fløden til tyk flødeskum. Vend de to masser sammen. Bærcoulis: I en gryde varmes bærrene op sammen med lidt sukker samt appelsin- og ...


  20. Øllebrød I

    Skær rugbrødet (med skorpe) i små tern. Kom brødet i en gryde og tilsæt vand, maltøl, kanel og appelsinskal. Lad det trække i ca. 10 minutter. Bring blandingen i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 10 minutter. ...


  21. Nøddekage med Chokolade-Orange Creme & Appelsinfileter

    Bund: Æg og sukker piskes til det er let og cremet. Nødderne blendes, blandes med bagepulver og blandes i æggemassen. Hældes i springform foret med bagepapir. Bages i forvarmet oven ved 170°C i ca. 1 time. Lad kagen køle af...


  22. Kakao-Orange Muffins

    Smørret smeltes. Æg og sukker piskes i en skål, tilsæt smørret og pisk igen. Kakao, appelsinskal og appelsinsaft røres i. Bland mel og bagepulver og rør i dejen sammen med mælken. Fordel dejen i formene og bag ved 180°...


  23. Kyllingesalat med Tortilla

    Sæt ovnen på 225°C. Skær tortillaerne i ½ cm brede strimler. Beklæd en plade med bagepapir, læg tortillastrimlerne på og rist dem i ovnen, til de er sprøde (ca. 3 minutter). Placer dem på en rist og lad dem køle af. Skyl salat...